|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 8 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Mesaj Başlığı: Hellooooooooooooo Asker den selamlar Gönderilme zamanı: Çrş Şub 24, 2010 4:32 pm |
|
Selamlar sevgili büüyüklerim ve beni tanıyanalarım nasılsınız ? sizlere selamlaırmı iletmek istedim. Şu anda Eskişehirde vatani görevimi yapmaktayım. Hava Piyade Çavuş Kerem olarak hehe  Yakında pilot olucam  hehehhe proto drakeleri uçuracam :d heheh 82 günüm kladı ve sizleri çok özledim ve özellikle Metehan abi ve Itri abimin sohbetlerini inşallah keyifler yerinde herşy tıkırındadır.
Kendinize çok ii bakın görmek üzere 17 mayıs günü İst a dönmüş olacağım sevgiler saygılar
|
|
 |
 Meteehan | |
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzt Mar 01, 2010 9:50 am |
|
Vayyyy yeğenim ne ara gittin askere yav
Hadi şimdiden hayırlı tezkereler 
|
|
 |
 Cokimella | |
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Sal Mar 02, 2010 2:17 pm |
|
|
abowww ucur bızı valahı hayırlı teskereler abı
|
|
 |
Site Admin Kayıt: Sal Mar 03, 2009 10:15 am Mesajlar: 375 Konum: Türkiye
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Sal Mar 02, 2010 3:48 pm |
|
E bir şey kalmamış be yav hadi hayırlı teskereler, dragonun kuyruğuna dikkat et clave yeme 
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Prş Mar 04, 2010 12:25 pm |
|
|
ahahha abi burada bi boss war legandary düşürüyormuş burayada yardıma beklerim. Ben alttan fotoları çekerim. hehe birlik fotocusuyum :d heheh teşekkür ederim arkadaşlarım abilerim nasılsınız ? kyfler nasıl iyisinizdir umarım bugn 74 günüm kaldı. herşy iyidir umarım.
|
|
 |
Site Admin Kayıt: Sal Mar 03, 2009 10:15 am Mesajlar: 375 Konum: Türkiye
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Prş Mar 04, 2010 12:51 pm |
|
|
Legendary düşüyor da o 90 parça toplamaya başlamadıysan günün yetmez teskereni alırsın =) iyidir herşey aynen devam, haberler sende esas.
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cum Mar 19, 2010 2:40 pm |
|
walla bende haberle rsüper boy boy foto çkeip duruyorum modeller bana gelio artık uçaklar üstünde cıbıldak hatun resimleri çekiyorum ahhah ::D keyfm yernde işler yoğun olunca şafak çabuk atıyor walla herşey güzel eskişehir güzel kızlar güzel  bol bol rütbellilerle takılıyoruz. herkesi özledim inş askerden sonra şöle görüşür hasret gideririz abi.
|
|
 |
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cum Mar 19, 2010 2:46 pm |
|
adam asklerik değil de keyif yapıyor resmen bravo valla artık arşiv yaparsın sarışın üstünde uçaklar esmer altında jetler filan
hayırlısıyla bi an önce beklıyorus en kısa surede gorusursssss
|
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 8 mesaj ] |
|
| Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|

|