|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 13 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
 Kelemvor | |
Kayıt: Pzt Mar 16, 2009 11:21 pm Mesajlar: 119 Konum: Icecrown
|
Mesaj Başlığı: Neden olmasın? Gönderilme zamanı: Prş Ağu 06, 2009 2:52 pm |
|
|
Ya arkadaşlar bakın ne düşündüm. WoW'un en köklü birkaç serverından birindeyiz. Oynadığımız server Türk popülasyonun en yüksek olduğu server ve bizler de oyun çapında en kalabalık ve iyi durumdaki Türk oluşumlarından biriyiz. Gayet güzel bir web portalımız da var. Kendi kendimize oyunla ilgili tüm haberleri vs her türlü kendi aramızda paylaşıyoruz.
Oyunda Türk oyuncu çok, malum, büyük kısmının da ingilizce durumu iyi değil, o yüzden haberleri vs. bizler gibi takip edemiyorlar. Bunun için portallar var ama neden bu portallardan biri biz olmayalım?
Hem Türk oyunculara, özellikle de BL'deki Türk oyunculara yönelik güncel bir portal oluruz, hem de Elegant ismini duyurur, oyun içinde olmasa bile portal çerçevesinde Elegant ismi etrafında insanları toplarız.
Yani bunu yapabilecek durumda olduğumuzu düşünüyorum. Web sayfamızın tasarımı olsun, işleyişi olsun üst düzey. Oyuncularımızın hepsi oyuna ilgili ve PTR olsun, duyuru olsun takip eden, anlayan insanlar. Bence bunu yapabiliriz ve çok da güzel olur. Ben de içerik konusunda (geçmiş tecrübelerimi de kullanarak - allah kahretsin löl) her türlü desteğe gönüllüyüm. Bence ortaya Curse, worldofraids veya mmo-champion ayarında bir Türk wow portalı ortaya çıkarabiliriz.
Ne dersiniz?
 Stoneleg | |
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Prş Ağu 06, 2009 6:04 pm |
|
|
süper bir fikir bende her türlü destekte bulunurum
|
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Prş Ağu 06, 2009 7:44 pm |
|
|
Düşünce güzel , zamanında bir çok türk guild i denedi bunu hala ugraşan da var , Elimizden geldigince destek oluruz ancak gerçekten zaman ayırıcak sabah akşam wow la ilgili şeyleri takip edicek ve buraya aktarıcak bir kaç kişi olmadan epey zor bir iş ....
|
|
 |
Site Admin Kayıt: Sal Mar 03, 2009 10:15 am Mesajlar: 375 Konum: Türkiye
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Prş Ağu 06, 2009 11:07 pm |
|
|
Çok iyi düşünmüşsün kılıç, siz bilgileri, nasıl toplanıp neye göre sıralanacığını vs.. ayarlayın her türlü olayı ben hallederim.
 Aysima | |
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cum Ağu 07, 2009 4:45 pm |
|
|
Daha bizimkiler guildin sayfasını bilmiyor bence yaş iş::))Ama kolay gelsinn umarım olur.Forumdaki tarihlere bakarsanız anlasılıyor zaten bence yormayın kendiinizi..
_________________ Sebeb-i hayatım...
En son aysima tarafından Cum Ağu 07, 2009 5:01 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
 |
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cum Ağu 07, 2009 4:47 pm |
|
Bunun bi örneği var zaten.. Nerd.. Guildda iş olmadığı halde (öyle biliyorum :p) şu anda baya bi ziyaretcisi var o sitenin. Wow haber portalı vs. tabikide canlı yayından yapılan reklamın çok faydası var ama bence ne olursa olsun önemli olan üstüne düşebilmek. Yani 1 hafta çıkan haberleri Türkçeye çevirip sitede yayına sokup ondan sonra boşlanırsa çok kötü olur.
Eğer 2-3 haftada sıkılıp bırakmıcaksanız bence yapalım. Ama şu varki şu anki anasayfamız bile 2 ay öncesinin haberleri ile dolu. Pek zannetmiyorum güncel tutabileceğimizi...
BİLMEM ANLATABİLDİMMİ 
|
|
 |
Site Admin Kayıt: Sal Mar 03, 2009 10:15 am Mesajlar: 375 Konum: Türkiye
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cum Ağu 07, 2009 6:18 pm |
|
|
Guildde bir şeyler olur, bir olay olur, espri haber niteliği taşıyan durum olur güncellenir. Sen ben Fikret Hakan' dan başkası online olmuyor neyin haberini yapacağız? Zaten herkesin bildiği şeyleri de oraya görüntü olsun diye doldurmak istemiyorum açıkçası. Yapın organizasyonununuzu ben günde en az 3 kere güncellerim siteyi.
 Stoneleg | |
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cum Ağu 07, 2009 7:21 pm |
|
|
Nerd dağıldı die biliorm ve ferhata katılıorm 2-3 hafta içinde skılıp bırakmicaksak başlayalm bu işe
|
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzt Ağu 10, 2009 10:36 am |
|
|
Oyunla ilgili haberler, güncel gelişmeler, yeni yamalar, artılar eksiler vs vs... fikir güzel ve uygulanabilir. İngilizcem yeterli olsa seve seve yardımcı olurum. Ancak bunca emek vereceğiniz, sayfalar dolusu yazı bir "copy paste" ye bakar. Bilmem kimin forumunda, sitesinde, ne isim ne de kaynak gösterilmeksizin yer alır; saygısızlığı yapanın savunması da hazırdır üstelik: "Siz de orjinal yazıyı çevirmekten/ aktarmaktan başka birşey yapmamışsızınız zaten!" Bugün 1 sayfalık yazıyı çevirmenin maliyeti 100 TL'den başlıyor (en azından benim mesleğimde bu işi bu fiyata yaptırıyoruz.) Bırakın yeni bir kaynağı sunmayı, size ait orjinal bir yazı hazırlamayı, yapacağınız olası bir çevirinin maliyeti, sarf edilen zaman bu derece yüksek iken, emeğinizi bambaşka site/ forumlarda görmek açıkçası emek verecek "siz"ler için hoş olmayabilir.
Yine de "amaç paylaşım zaten, kaybedecek, büyütülecek birşey yok; orjinal kaynağın sitemiz olduğu er geç anlaşılır." diyorsanız; neden olmasın derim...
|
|
 |
 Kelemvor | |
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzt Ağu 10, 2009 10:44 am |
|
|
O konuda haklısın, insan bu tip şeylere ve emeğe hiç saygı göstermeden copy/paste'i basıyolar. Ben TRGamer'da yazarken bütün yazılarımı ve rehberlerimi sağda solda başkalarının sitelerinde kendileri yazmış gibi buluyoduk bi de onlarla uğraşıyoduk ama bizim insanımızın içinde var bu malesef. Ondan bu işi yapacaksak bu durumu göze almak durumundayız.
 Kelemvor | |
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Sal Ağu 11, 2009 9:13 am |
|
İsterseniz 2 hafta soraki Blizzcon haberlerini yazmaya başlayarak ilk adımı atabiliriz  Ben zaten takip edicem, hazırlayabildiğim kadar içerik hazırlarım. Yardımcı olmak isteyen olursa web sayfalarını bölüşebiliriz.
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 13 mesaj ] |
|
| Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|

|