|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 5 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Mesaj Başlığı: help me please :) Gönderilme zamanı: Sal Mar 23, 2010 8:28 pm |
|
öncelikle selamlar,
görüşmeyeli nasılsınız arkadaşlar şimdi tanımayanlar olabilri ben bu guildin eski magelerindenim. evet arkadaşlar askerlik macerasınıda bitirdim ve artık oyuna geri dönmeyi planlıyorum ama çok önemli bi problem var oyunu indirebileceğim bi yer bulamadım elimdekide kaybolmuş  yardım edebilicek olan olursa sevinirm.
bu arada ıtri abi mete abi ve diğer hatırlayamadım arkadaşlarım hepinizi çok özledim sahalara geri döncem inşallah tabi kabul edilirsek
herkese iyi eğlenceler..
Eray
|
|
 |
Site Admin Kayıt: Sal Mar 03, 2009 10:15 am Mesajlar: 375 Konum: Türkiye
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Çrş Mar 24, 2010 10:16 am |
|
Eray, hadi gözün aydın kulaklar manisa falan da oyunu wow un kendi sitesinden indirebiliyorsun. Ayrıca bir yere gitmedin ki kabul edilme olayı falan olsun  Aslanlar gibi guildde char.
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Prş Mar 25, 2010 11:33 am |
|
abi çok saolun işte ufaktan başlıycaz bakalı önce downloadlar bitsin de  haha ben burarada acc şifresini unuttum ıtri abi
he bide mete abi sana güzel servis yapmış takdir ettim 
|
|
 |
Site Admin Kayıt: Sal Mar 03, 2009 10:15 am Mesajlar: 375 Konum: Türkiye
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Prş Mar 25, 2010 4:22 pm |
|
|
Hangi acc. sifresi wow un mu? Ben hiç hatırlamıyorum onu venti diyorsan şifre ismindir.
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cum Mar 26, 2010 10:53 am |
|
|
abi venti aldım zaten mete abiden de wow acc sini hatırlamıyorum yada şifreyi yanlış giriyorum bide battle net diye bişi gelmiş ordan bi değişiklik mi yapmak lazım acaba?
|
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 5 mesaj ] |
|
| Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|

|