| Yazar |
Mesaj |
|
Mesaj Başlığı: Re: HELE KURBANLAR NE EDIYSINIZ Gönderilme zamanı: Prş Nis 29, 2010 11:16 am |
|
12 den sonra 15 BAŞKA YOKKKKKKKKK 
|
|
 |
Site Admin Kayıt: Sal Mar 03, 2009 10:15 am Mesajlar: 375 Konum: Türkiye
|
Mesaj Başlığı: Re: HELE KURBANLAR NE EDIYSINIZ Gönderilme zamanı: Cum Nis 30, 2010 1:59 pm |
|
Ya ne çabuk geçti Efe, biraz daha kalsaydın orada uzatma şansın yok mu? Biliyorum küfür ediyorsun şimdi hahahah, hadi hayırlı teskereler bir şey kalmamış, bekliyoruz 
|
Mesaj Başlığı: Re: HELE KURBANLAR NE EDIYSINIZ Gönderilme zamanı: Çrş Ağu 11, 2010 7:42 pm |
|
|
e neredesınız yavç went bos forum boş ozledim sızı
|
|
 |
|
Mesaj Başlığı: Re: HELE KURBANLAR NE EDIYSINIZ Gönderilme zamanı: Cum Ağu 13, 2010 9:10 am |
|
|
efe bunlar emekli olmuş topluca galiba. başka yerlere mi geçtiniz, hepiniz oyunu mu bıraktınız, cataclysm'e kadar dinlenmeye mi çekildiniz, nettiniz?
|
|
 |
|
Mesaj Başlığı: Re: HELE KURBANLAR NE EDIYSINIZ Gönderilme zamanı: Cum Ağu 13, 2010 9:24 am |
|
ben kaputumda evlenecem 30 ekimde ondan elımı etegımı cektım fps onuyorum bol bol 
|
|
 |
Site Admin Kayıt: Sal Mar 03, 2009 10:15 am Mesajlar: 375 Konum: Türkiye
|
Mesaj Başlığı: Re: HELE KURBANLAR NE EDIYSINIZ Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 15, 2010 7:32 am |
|
|
Yok aramızda ameleler var hala oynuyor, isim vermeyeyim Mete mesela hahaha, oyunun suyu çıktı gerçekten, raid yapmak isteyenler başka guildlere gitti istemeyenler ara verdik yeni pack e kadar. Biz üç beş kişi pvp falan yapıyoruz takılıyoruz. Cataclysm de sarmazsa artık başka oyunlara yelken açiciiiiz,açiiiciiim.
|
Mesaj Başlığı: Re: HELE KURBANLAR NE EDIYSINIZ Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 15, 2010 11:43 am |
|
|
Evet ya yeni oyun güzel olur. Blizzard WoW yerine bir şey çıkarsa mesela seneye, ne tatlı olurdu bizim gibi halk tipi oyuncular için. Ama bunlar şimdi duyursa beş senede çıkar en iyi ihtimal. Öteki firmaların mmorpg'lerine de benim aklım ermiyor, var mıdır ufukta umut veren bir şey?
|
|
 |
| Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|

|